Aquesta Política de privadesa descriu com es recopila, utilitza i comparteix la seva informació personal quan visita o fa una compra a cellermascandi.com (denominat en endavant el “Lloc”).

 

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOPILEM

Quan visiteu el Lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies que estan instal·lades al dispositiu. A més, a mesura que navega pel Lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veu, les pàgines web o els termes de cerca que el van remetre al Lloc i informació sobre com interactua amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a “Informació del dispositiu”.
Recopilem Informació del dispositiu mitjançant l’ús de les tecnologies següents:

 

COOKIES
Aquí tens una llista de galetes que utilitzem. Les enlistem perquè puguis triar si vols optar per treure-les o no.

_session_id, testimoni únic, sessió, Permet a Shopify emmagatzemar informació sobre la vostra sessió (referent, pàgina de destinació, etc.).

_shopify_visit, sense dades, persistent durant 30 minuts des de l’última visita, utilitzat pel rastrejador d’estadístiques internes del nostre proveïdor de llocs web per registrar el nombre de visites

_shopify_uniq, sense dades en conserva, caduca a la mitjanit (en relació amb el visitant) de l’endemà, compta el nombre de visites a una botiga per un sol client.

cart, testimoni únic, persistent durant 2 setmanes, emmagatzema informació sobre el contingut del carretó.

_secure_session_id, testimoni únic, sessió

storefront_digest, testimoni únic, indefinit Si la botiga té una contrasenya, aquesta s’utilitza per determinar si el visitant actual té accés.

– Els “Fitxers de registre” rastregen les accions que tenen lloc al Lloc i recopilen dades, incloent la seva adreça IP, tipus de navegador, proveïdor de servei d’Internet, pàgines de referència/sortida i marques de data/horari.
– Les “balises web”, les “etiquetes” i els “píxels” són arxius electrònics utilitzats per registrar informació sobre com navega vostè pel Lloc.
A més, quan fa una compra o intenta fer una compra a través del Lloc, recopilem certa informació de vostè, entre la qual s’inclou el seu nom, adreça de facturació, adreça d’enviament, informació de pagament (inclosos els números de la targeta de crèdit , adreça de correu electrònic i número de telèfon). Ens referim a aquesta informació com a “Informació de la comanda”.

Quan parlem d’“Informació personal” en aquesta Política de privadesa, ens referim tant a la Informació del dispositiu com a la Informació de la comanda.

 

COM UTILITZEM LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?
Usem la Informació de la comanda que recopilem en general per preparar les comandes realitzades a través del Lloc (inclòs el processament de la vostra informació de pagament, l’organització dels enviaments i el lliurament de factures i/o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta informació de la comanda per: comunicar-nos amb vostè; examinar les nostres comandes a la recerca de fraus o riscos potencials; i quan d’acord amb les preferències que vau compartir amb nosaltres, us proporcionem informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

Utilitzem la Informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la seva adreça IP) i, en general, per millorar i optimitzar el nostre Lloc (per exemple, en generar informes i estadístiques sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb el Lloc i per avaluar l’èxit de les nostres campanyes publicitàries i de màrqueting).

 

COMPARTIR LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL
Compartim la vostra informació personal amb tercers perquè ens ajudin a utilitzar la vostra informació personal, tal com es va descriure anteriorment. Per exemple, utilitzem la tecnologia de Shopify a la nostra botiga online. Podeu obtenir més informació sobre com Shopify utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També utilitzem Google Analytics per ajudar-nos a comprendre com usen els nostres clients el Lloc. Podeu obtenir més informació sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/. Podeu donar-vos de baixa de Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la vostra informació personal per complir les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, ordre de registre o una altra sol·licitud legal d’informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

 

PUBLICITAT ORIENTADA PEL COMPORTAMENT
Com es va descriure anteriorment, utilitzem la vostra informació personal per proporcionar-vos anuncis publicitaris dirigits o comunicacions de màrqueting que creiem que poden ser del vostre interès. Per a més informació sobre com funciona la publicitat dirigida, podeu visitar la pàgina educativa de la Iniciativa Publicitària a la Xarxa (“NAI” per les sigles en anglès) a https://thenai.org/about-online-advertising/how-does-it-work/.

Es pot donar de baixa de la publicitat adreçada mitjançant correu electrònic a info@mascandi.com.
A més, podeu donar-vos de baixa d’alguns d’aquests serveis visitant el portal d’exclusió voluntària de Digital Advertising Alliance a: https://optout.aboutads.info/.

 

NO RASTREIG
Tingueu en compte que no alterem les pràctiques de recopilació i ús de dades del nostre Lloc quan veiem un senyal de No rastrejar des del vostre navegador.

 

ELS SEUS DRETS
Si sou un resident europeu, teniu dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vostè ia sol·licitar que la vostra informació personal sigui corregida, actualitzada o eliminada. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos amb nosaltres a través de la informació de contacte que es troba a continuació.
A més, si vostè és un resident europeu, tenim en compte que estem processant la seva informació per complir els contractes que puguem tenir amb vostè (per exemple, si fa una comanda a través del Lloc) o per perseguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d’Europa, inclosos el Canadà i els Estats Units.

 

RETENCIÓ DE DADES
Quan realitza una comanda a través del Lloc, mantindrem la seva Informació de la comanda per als nostres registres a menys que fins que ens demani que eliminem aquesta informació.

 

MENORS
El lloc web no està destinat a persones menors de 18 anys.

 

CANVIS
Podem actualitzar aquesta política de privadesa periòdicament per reflectir, per exemple, canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.

 

CONTACTEU-NOS
Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si teniu alguna pregunta o si voleu presentar una queixa, contacteu-nos per correu electrònic a info@mascandi.com o per correu mitjançant l’ús de la informació que es proporciona a continuació:

MASIA MAS CANDI S/N, LES GUNYOLES D’AVINYONET, 08793, Espanya

Heu de tenir 18 anys per visitar aquest lloc.

Siusplau, verifica la teva edat:

- -